Sentralt beliggende hotell og boliger

Bygg: 19 000 m² fordelt over ni etasjer
Tomt: B1
Formål: Bolig, forretning, undervisning, annen offentlig eller privat tjenesteyting, hotell, kontor og bevertning.
Ferdig: 2019
Utbygger: B1 Tomtebrygga AS

 

Tomtebrygga er plassert midt i hjertet av Bjørvika.

Mot nord henvender kvartalet seg til Dronning Eufemias gate og Oslos største holdeplass for buss og trikk. Mot øst og vest er det attraktive allmenninger med varierte tilbud. I sør grenser kvartalet mot den roligere Operagata. Gående og syklende vil passere kvartalet på vei til og fra sjøen, Havnepromenaden, museet, Operaen, boliger og forretninger. Det vil være et yrende liv rundt dette kvartalet.

Sentralt plassert bygges et hotell med 250 rom. Hotellet skal drives av Nordic Choice Hotels med konseptet Clarion. Det etableres en konferanseavdeling i hotellet med fasiliteter for 600 personer, og restaurant på bakkeplan.

I tillegg til hotell, servering og konferansefasiliteter vil kvartalet inneholde 55 leiligheter. Leilighetene er plassert mot de roligere sidene av kvartalet i øst, sør og vest. Leilighetene har gode planløsninger og romslige uteplasser i form av private balkonger og felles gårdshage og takterrasse. Boligene er solgt til Skanska, som også har fått jobben med å oppføre dette prosjektet i Bjørvika.


Del på:
Facebook
Twitter


Del på:
Facebook
Twitter