Klar for festivalsommer på SALT?

På kaia i Bjørvika, kun fire minutters gange fra Oslo S finner du Salt, Oslos nyeste kulturscene. Nå står den nye korona-vennlige scenen klar og alt ligger alt til rette for en innholdsrik by-sommer på Salt i år.

Salt har utmerket seg i Bjørvika med unike lokaler som skiller seg ut. I mai forlenget Oslo Havn avtalen med Salt, og nå er de sikret plassen ved fjorden fram til ut 2022. Med ny utendørsarena med kapasitet til 200 personer, er de klare til å ta i mot gjester og publikum.

Programmet for sommeren inneholder variert underholdning med både velkjente og nye artistnavn.

– I sommer ønsker vi å tilby en kortreist ferie og en ekte festivalfølelse, forteller Marius Larsen hos Salt.
Foto: Salt

– For å nevne noen gullkorn av den fullspekkede gullrekka har vi: Mari Boine, Moddi, OnklP, Myra, Nesten Lættis Impro, Bjørn Eidsvåg, Unkt Hhønt, Spelet om Trona, som er vårt egenproduserte sommerspel, Bingo Bar, Polkabjørn & Kleine Heine, Kazhi, Sondre Lerche og mange, mange flere, sier Larsen.

Hele programmet til SALT finner du her: www.salted.no/program.

Street food tar over kaia

Det er ikke bare underholdningen som blir variert hos Salt. I sommer flytter flere food trucks inn på kaia. Det som kjennetegner kulturscenens servering i sommer er overflod av spennende smaker, organiske og miljøvennlige produkter, i tillegg til flere veganske retter.

– Salt skal ikke bare ha et flott kulturelt program, men vi vil skape en perfekt destinasjon for å komme å henge, spise, drikke og slappe av. Vi har masse hengekøyer, sitteplasser og deilig street food. Det skal være enkelt. Du velger retter fra ditt favorittkjøkken og setter deg ned for å nyte maten i vår grønne oase ved fjorden, forteller Larsen.

Blant fiskehesjene finner vi en av Oslos største uteserveringer og matbodene holder åpent ved sene konserter eller arrangementer.

– Uteserveringen er åpen hver dag og som regel vil vi ha en DJ til stede for å skape stemning. Det er selvfølgelig helt gratis inngang. Det er viktig for oss å gi et godt tilbud til byens befolkning, med god musikk, god mat og god drikke. Vi håper mange finner veien til Salt og kulturlandsbyen vår på kaia i sommer, smiler Larsen.

Les mer om maten på salt: https://www.salted.no/food