Eirik Oland Nedrelid blir kommunikasjonssjef i Hav Eiendom

– Vi har vært så heldige å få Eirik Oland Nedrelid til Hav Eiendom. Eirik vil styrke våre muligheter til å nå bredt ut til publikum og på den måten forbedre prosjektene våre, sier administrerende direktør, Kjell Døvle Kalland.

Nedrelid kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Agenda Rådgivning. Han tiltrer som kommunikasjonssjef i Hav Eiendom 8. mars.

– Den økende oppmerksomheten og interessen rundt bærekraftig byutvikling de siste årene, gir oss som arbeider med temaet god anledning til å ha dialog med en større del av befolkningen om hvordan sentrale deler av sjøfronten i Oslo skal utformes, sier Kalland.

– Hav Eiendom har et viktig samfunnsoppdrag som handler om å skape en bærekraftig fjordby og verdier for byen, havnen og samfunnet. For å lykkes må Hav Eiendom legge til rette for god dialog med menneskene i byen vår, organisasjoner, næringsliv og beslutningstagere. Jeg ser derfor frem til å jobbe sammen med Kjell og de andre flinke folka i Hav Eiendom, sier Eirik Oland Nedrelid.

Sterk kompetanse innen kommunikasjon og myndighetskontakt

Eirik kommer fra Agenda Rådgivning hvor han blant annet har jobbet med samfunns- og myndighetskontakt, strategiutvikling, krisehåndtering og medierådgivning for sine oppdragsgivere. Han var tidligere direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk Landbrukssamvirke, og har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver i Gambit H&K og internasjonal avdeling i Equinor. Eirik har også erfaring som politisk rådgiver for SV på Stortinget, hvor han fra 2006–2011 var knyttet til utdannings- og forskningskomiteen og næringskomiteen. Han har studert PR- og kommunikasjonsledelse og Grønn vekst på BI, og har en bachelorgrad i statsvitenskap fra UiO.