Clemenskvartalet

  • B8A Tomt
  • 24 000 Areal (m2)
  • 2023 Ferdig

Mellom Middelalderparken, Ekeberg og fjorden er Clemenskvartalet i ferd med å reises – Bjørvikas desidert mest fargerike bygg. Fasadene varierer i form, høyde og farge – og leilighetstypene er mange. Her kan du finne drømmeboligen som dekker dine behov. Flytter du inn i Clemenskvartalet, vil du bo nært fjorden og grønne parker, og samtidig svært sentralt.

I nord får du fjordglimt fra Bispekilen, og i sør ligger den grønne Losæterallmenningen og Sørenga sjøbad. Beliggenheten er en av de viktigste grunnene til at mange velger å flytte til Bjørvika. Her kan du trekke deg tilbake til den rolige byhagen og de grønne takterrassene, eller velge å utforske alt det urbane Bjørvika har å by på.

Alle beboere vil få tilgang til to gjesteleiligheter, hobbyrom og servicefunksjoner som blant annet bil- og kajakkdeling.

Clemenskvartalet er i hovedsak regulert til boligformål. Hav Eiendom eier en minoritetsandel (27,67 %) i prosjektet. Resten eies av Oslo S Utvikling (OSU), som står for prosjektutvikling og utbygging.

Høy miljøstandard

Flere og flere boligkjøpere er opptatt av å sikre seg en klima- og miljøvennlig bolig. I Clemenskvartalet er det gjort alt for at boligene skal ha et trygt og godt innemiljø, samt være energieffektiv, ressurseffektiv, klimavennlig og uten helse- og miljøskadelige stoffer.

Foto: OSU
Den tradisjonelle karrébebyggelsen rammer inn et raust og frodig gårdsrom. Bygget deles opp i mindre enheter, med varierte fasadeuttrykk og farger.
– Jonny Klokk, MAD Arkitekter
Hva leter du etter?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev