Diagonale

  • A9 Tomt
  • 41 700 Areal (m2)
  • 2018 Ferdig

I 2018 stod Hav Eiendoms aller første bygninger klare. De to bygningene bærer navnet «Diagonale» og ligger mellom Operaen og Barcode, med Deichmanske hovedbibliotek som nærmeste nabo. Eiendommen eier Hav Eiendom sammen med Thongård med 50 % hver.

Foto: Melissa Hegge

Diagonale består av ett kontorbygg og ett studentboligbygg. Sistnevnte rommer 308 leiligheter på mellom 20 og 40 m2, samt en felles takterrasse med fantastisk utsikt. Gateplanet er forbeholdt handel og bevertning, der Spagetteria, , Døgnvill Burger og El Camino er blant noen av serveringsstedene du kan besøke.

Foto: Melissa Hegge

I kontorbygget, som er ni etasjer høyt, består åtte etasjer av kontorer. Her holder store, kjente selskaper som TV2, Vinmonopolet, Nordea og Vipps til.

I begge byggene er det lagt vekt på solide materialer og gjennomtenkte løsninger. Det er lagt sedum på takene, og byggene er satt opp i energiklasse A.

Foto: Melissa Hegge
Studentene som bor her, har et rikt tilbud av kultur, restauranter og muligheter rett utenfor døren. Med nærheten til Oslo S er det nesten ikke mulig å bo mer sentralt.
– Kjell Kalland, administrerende direktør i Hav Eiendom
Hva leter du etter?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev