Tomtebrygga

  • B1 Tomt
  • 2019 Ferdig

Langs Dronning Eufemias gate, ved Akerselva, Munchmuseet og Operaen, ligger nye Clarion Hotel Oslo. Hotellet er utviklet og heleid av Hav Eiendom og består av 255 rom, suiter og moderne konferansefasiliteter, der den største salen har plass til 400 personer.

Hotellet har ellers et velutstyrt treningsrom med utsikt mot Stasjonsallmenningen og Bispevika, og en permanent kunstsamling som kompletteres med utstillinger og arrangement, i tett samarbeid med Oslos kulturinstitusjoner.

Foto: Melissa Hegge

 

Også i innredningen tar kunsten plass. I resepsjonsområdet kan du studere Edvard Munchs oljemaleri «To hvitkledde kvinner på stranden». Edvard Munch malte dette mellom 1925 og 1930, og Munchmuseet har brukt mer enn 200 timer med restaurering for å gjøre det klart for publikum.

På gateplan finner du restaurant- og barkonseptet Kitchen & Table, der den svenske stjernekokken Marcus Samuelsson lager lokale delikatesser til sultne gjester. I sommerhalvåret kan du benytte den hyggelige uteserveringen som vender mot Dronning Eufemias gate.

Foto: Melissa Hegge

 

Vi er stolte av å ha utviklet et hotell som gjør Bjørvika tilgjengelig for folk fra resten av landet – og gjester fra hele verden.
– Kjell Kalland
Hva leter du etter?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev